• LEO PS 04A Áramlásérzékelő

Műszaki adatok
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1100 W-ig
Szállítási teljesítmény 4,8 m3/óra-ig
Max üzemi nyomás 1,7-10 bar
Garancia 1 év

PS 04 elektronikus áramlásszabályzó, áramláskapcsoló (press control) készülék, szárazon futtás elleni védelemmel A PS 01 áramláskapcsoló azzal a céllal lett kidolgozva, hogy automatizálják az elektromos szivattyúk indítását és leállítását. Nyomásesés és az áramlás leállása esetén a golyóscsap kinyitásakor és elzárásakor az áramláskapcsoló elektronikusan vezérli az indítási és leállási funkciókat a szivattyún. A szárazon futás által okozott sérülések a PS 01 áramláskapcsoló alkalmazásával elkerülhetők, mivel ez a kapcsoló víz hiánya esetén leállítja a szivattyút.
Az elektromos csatlakozások praktikusan vannak elhelyezve és könnyen hozzáférhetők. Egyszerűen csak követni kell az áramláskapcsoló csatlakozásának a műanyag burkolatra nyomtatott huzalozási jelzéseit. A PS 01 áramláskapcsoló (press control) kifejlesztésére és gyártása során nagy gondot fordítottak az alapanyagok kiválasztására annak érdekében, hogy elsőosztályú terméket kínáljunk.

FIGYELEM!
A PS 01 áramláskapcsoló nem nyomáskapcsoló!
A kikapcsolási nyomás annyi lesz, mint a szivattyú végső nyomása! Az áramláskapcsolót max. 1.1 kW-os motorhoz ajánljuk, nagyobb teljesítmény esetén mágneskapcsoló szükséges! A PS 01 áramláskapcsolót öntözőrendszerek szivattyúinak vezérlésére, és olyan helyekre ajánljuk, ahol a a vízkivétel az indítás után viszonylag folyamatos!

Írja meg véleményét

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

LEO PS 04A Áramlásérzékelő

  • Márkák LEO
  • Termék kód: SKU-41
  • Elérhetőség: 9
  • 22.000 HUF

  • Nettó: 17.323 HUF