Jogi nyilatkozat

Üzletszabályzat

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. A Vízszivattyúbolt és szerviz Online áruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól, az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések jelen feltételek végén külön mellékletben találhatóak meg.

Egyéb feltételek

Vízszivattyúbolt és szerviz Online ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában az Vízszivattyúbolt és szerviz Online a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

Regisztráció webáruházunkba:

  1. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
  2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
  3. A Vízszivattyúbolt és szerviz a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Vízszivattyúbolt és szerviz, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
  4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon személyesen, vagy szerződött futárjaink által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméke(ke)t. A terméket személyes átvétel esetén készpénzzel, kiszállítás esetén utánvéttel (Utánvétes fizetés esetén vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!) fizetheti.
  5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
  6. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Vízszivattyúbolt és szerviz nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei

Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

  • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
  • a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes beállítások menüpontban.

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon az info@vizszivattyubolt.hu e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 2 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket teljesen hibátlanul haladéktalanul visszaszolgáltatni.
Az Vízszivattyúbolt és szerviz kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az Vízszivattyúbolt és szerviz követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A termék visszaszolgáltatása történhet az átvevő pontunkba (4400 Nyíregyháza Kígyó utca 5.) történő személyes visszajuttatással vagy bármely futárszolgálattal a fenti átvevőpontba történő visszaküldéssel. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfeleink ilyen irányú igényüket ügyfélszolgálatunkon jelezhetik. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeit a vásárló köteles megtéríteni.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó már felbontotta.
Tájékoztatjuk, hogy internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki! Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat a következő telefonszámokon: +36-42/506-527 vagy a következő e-mail címen: info@vizszivattyubolt.hu.

Fizetési lehetőségek

Az Online áruházban megrendelt termékek ellenértékét utánvét esetén készpénzzel, személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával, azonnali fizetés esetén pedig elektronikus fizetési partnereink egyikén keresztül (Pl.: PayPal) bankkártyával egyenlítheti ki.

Utánvét esetén kizárólag készpénzzel fizethet, vásárlási utalványt üzletünkben nem áll módunkban elfogadni, azonban elektronikus utalványát Internetes áruházunkban beválthatja!

Az eladó adatai

Cégszerű megnevezése:
Bíró Viktor egyéni vállalkozó (Vízszivattyúbolt és szerviz)

Nyilvántartási száma: 53822615
Adószáma: 69882584-2-35
Statisztikai számjel: 69882584-4754-231-15
Székhelye: MAGYARORSZÁG, 4400 NYÍREGYHÁZA, ADY ENDRE UTCA 11. em.: FS ajtó: 4.
Főtevékenysége: 475401 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Telefon:
+36-42/506-527

E-mail cím:
info@vizszivattyubolt.hu
vizszivattyubolt@gmail.com

Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás:
Munkanapokon 7.30-16 óráig

Személyes átvételi pont címe:
MAGYARORSZÁG, 4400 NYÍREGYHÁZA, ADY ENDRE UTCA 11. em.: FS ajtó: 4.

E-mail címe:
info@vizszivattyubolt.hu

Kötelező válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre:
30 nap